joi, 11 decembrie 2008

.

ufff…… cele mai lungi si mai incarcate saptamani de anul acesta sunt pe cale sa se incheie; de fapt nu se incheie, ci doar se subtiaza……

p.s. ca tot veni vorba de faptul ca am largit oleaca gulerul la camasa, citii aici (http://www.hotcity.ro/ce-ne-inconjoara/rubrica/blogosfera-feminina/top-50-bloguri-feminine) ca puck si madelin sunt in topul celor mai influente blogherite; felicitari!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Multumesc! Doar ca nu influenta. Nici (femeie) reusita, cum a zis MarieJeanne. Doar doar un pic inefabila. Oricum sunt onorata de companie, trei sferturi din fetele din top sunt in blogrollul meu.

mosu spunea...

Mmm… cam ermetic mesajul… Era seful in spatele tau?! Banuiesc ca ai vrut sa spui ca accederea pe aceasta lista nu influenteaza mersul in continuare al blogului tau sau al vietii….. Stiu, pentru ca tu scrii din placere, pentru ca ai ceva de spus, pentru ca povestesti frumos si cu umor, pentru ca exista un inefabil in povestile tale ce se rostogoleste intre pamant si cer lasand cititorul sa coloreze singur tot spatiul dintre ele…
Si cu siguranta cel mai mare castig sunt prietenii tai virtuali, care sunt din ce in ce mai multi…
Tiii… abia acum recitind insemnarea mea mi-am dat seama ce ai vrut sa spui cu influenta (nasol uneori cand nu apar diacriticele). Eee…… asta cu “influentǎ” nu o hotarasti tu, ci cifrele. Avand trafic si prieteni multi devii influenta in blogosfera.