sâmbătă, 13 decembrie 2008

de iarnǎ

Brrr…. Ce se mai zvârcole marea şi spumegǎ şi huruie… Precis a supǎrat-o cineva. Rǎu. Care-ai supǎrat marea mǎ?!9 comentarii:

puck spunea...

fa-ne o poza, fa-ne o poza, pliz.

mosu spunea...

:)
gand la gand puckule...
de acolo vin si cand deschid mailul mesajul tau; din pacate ultimul val ne-a facut fleasca si pe mine si pe gogu (gogu e aparatu); in plus acum trebuie sa fug pentru vreo ora...; cand ma intorc sper sa-l gasesc mai uscat..., mai curat... si vedem ce-a iesit...

Finding Nemo spunea...

intrebarea e `de ce nimicuri?`

mie nu mi se par nimicuri :)

mosu spunea...

da chiar asa...; de ce nimicuri?!; fixed it!
:)

Anonim spunea...

Deci da deci. Uffff, si pozele sunt iegzact, dar iegzact acolo unde trebe...
Sevraj, also known as criza acuta de thalasemie, nas in monitor (poate vine si mireasma Aia de val...), save picture as, criza se linisteste un pic, inselatoare, iar sevraj, deci da. Acuma ma mananca nestapanit spranceana dreapta.
Desi, vorba lui Puck, cand am cetit fara poze a fost si mai rau :-)

puck spunea...

mareaaaaaaaaaaaaa

mosu spunea...

@madelin&puck
hmmm….. cum v-o place voua cand e asa despletita si urata si furioasa si urla la noi…?!; mie nu-mi place prea mult nici cand e frumoasa si senina; e prea… alunecoasa
@madelin
:) mireasma de val zici; nici acum nu s-a risipit mirosul de alge din haine dupa valul ala, iar gogu are niste pete albe peste tot de zici ca a facut pojar
mmm… talasemia asta inteleg ca e chiar o problema reala; grava?!

Anonim spunea...

Ba ie frumoasa oricum.
Uite, ar trebui sa-mi iau inima-n dinti si sa scriu oodamariinoastre, in mai multe stiluri poietice.
Alunecoasa?!? Hm... Io una am fost dezamagita de marea greceasca: transparentaaaa, si calmaaaa, si bleagaaaa...
Iar talasemia ie o boala foarte grava, crizele nu se manifesta niciodata la fel, sunt imprevizibile cacurcubeeleinnoapte!

mosu spunea...

offf….. nasol cu talasemia…
sa-ti fie toate bune, cat se poate de bune; si… ai grija de lalelele alea fucsia, din cate stiu eu trebuie sa infloreasca…….
cat despre mare… desigur marea are farmecul ei; poi s-o faci rotocoale si s-o atarni cercei la urechi, poti s-o intinzi la soare si sa aduni algele dintre picaturile de apa stafidite ca fructele uscate, poti s-o traversezi ca pe o cascada si ajunsa in partea cealalta sa astepti sa-ti creasca coada de sirena, poti s-o lipesti de cer si sa treci cu degetul stelele dintr-o parte in alta ca intr-un tintar urias…….