duminică, 8 noiembrie 2009

Revelaţie

Gataaaa……
Ştiu ce vreau sǎ mǎ fac când cresc mare. Vreau sǎ mǎ fac pensionar şi sǎ fac vitralii.
Iar în timpul rǎmas liber sǎ pictez, sǎ lucrez lutul şi sǎ cultiv flori…

Update: Şi in afarǎ de vitralii vreau sǎ mai cultiv bonsai.

4 comentarii:

Finding Nemo spunea...

gand la gand cu bucurie..
eu vreau in pensie de pe la 18 ani cred ca. sau de la 22, cand am inceput muncile. florile si aerul curat au venit mai tarziu. acum vreau sa fiu pensionar la tzara...am evoluat :)

mosu spunea...

:))
si eu vreau la tara, si eu vreau la tara…… da nu tara d-asta de ses, vreau tara de munte, sau chiar daca nu e de munte si e doar de deal, vreau sa se vada muntii cand deschid usa dimineata sau si mai bine cand deschid ochii…..
ooooo….., chiar asa pestisorule auriu?! de la 18 ani?! pe la 18 ani oamenii vor doar sa (se) iubeasca…….. pe la 22 cand dau cu nasul de trebi mai inteleg …..

Anonim spunea...

Io vreau sa ma fac asistenta de platou. Si musafir. Si imblanzitoare de libelule. Si calatoare. Si florareasa. Si vreau sa ma fac mica, nu mare.

Vitralii? De ce neaparat vitralii?

Uite, facem un targ. Tu cultivi flori si io merg in piatza sa le vand.

Hihi. Ca sa vezi muntii cand deschizi ochii ar trebui sa-tz montezi patul vertical pe peretele din fatza ferestrei.

mosu spunea...

de ce vitralii?! habar n-am! mi-a venit asa dintr-o data, sezand duminica pe ganduri; unul dintre ele s-a rupt si-am cazut; si-atunci am zis ca mi-ar place sa lipesc ochi de sticla in care se prind ca-n capcana clipe, stii ca insectele alea incrustate in chihlimbar si atarnate la gatul domnisoarelor si sa-mi fac din ele pereti……

ooo…. facem targul, cu siguranta il facem; :))) caci eu unul nu mai vreau sa aud de bani, de tejghele, de vanzari, de cumparatori….. te anunt cand am pus rasadurile….

eeee…… de multe vrei sa te faci tu madelinule…. si mai ales mica……. iti trebuie cel putin sapte vieti pentru asta; daca iese treaba cu libelulele sa-mi dai si mie de stire ca m-as baga si eu la asta, da nus’ daca mere…..