duminică, 14 martie 2010

For sale

Tot căutând eu să cumpăr neşte chestii de pe net am dat peste altele, mult mai interesante pe care nu pot să nu le împărtăşesc cu voi.

În primul rând aş vrea să vă prezint slipul Borat cu bretele după umeri.

Având în vedere că se apropie sezonul estival mi se pare cadoul ideal pentru soţii, pritenii, cunoscuţii dumneavoastra doamnelor. În caz ca vi se pare un pic cam decoltat se poate adăuga un nasture pe piept care să mai strângă un pic bretelele.
Grăbiţi-vă, slipul este “in sale” cu un impresionant discount de 42%. Numai 13,99$, aproape moca. Atenţie, nu au mai rămas decât verzi! Neon. Trăsnet.

Un alt produs interesant sunt conservele din imagine

Produse în Marea Britanie, calitate garantată, microwaveabile, cu o reducere de preţ de 25%. Ideal pentru un dejun frugal la birou (a nu se împărţi cu colegii). Şi nu, petele nu sunt de la rujeola. Atenţie, se vinde numai la pachete de câte şase.

Până să mă hotărăsc eu să vă informez s-au vândut deja (pe 8 martie) două suflete de izbelişte rătăcind prin ungherele unei case întunecoase din Christchurch City, Canterbury.

Suma la care au fost adjucate sufletele este de 2830$. Livrarea se face în sticluţe cu apă sfinţită de la ghivetă, la care se adaugă o cruce din femurul unui bărbat halit de fantome care vă ajută să le dresaţi când vă hotărâţi să desfaceţi capacele.
Dacă vă interesează subiectul lăsaţi vorbă şi în caz că mai apare ceva similar vă anunţ.

Şi în fine lucruri mai serioase – o platformă marină

În special pentru constănţeni, dar nu numai. Se vinde platforma marină din imagine. Preţul nu este încă stabilit dar e pe vine. Aici m-am grăbit să vă anunţ din timp ca să nu păţesc cum am păţit cu fantomele. Platforma a fost scoasă din uz şi amenajată ulterior ca far, iar acum oferă condiţiile ideale unei locuinţe lacustre. Veţi trăi în mijlocul apelor, eliberaţi de toată mizeria care ne înconjoară. Are parter şi etaj şi o suprafaţă totală de cinci mii de picioare. În primă instanţă trebuie puse termopane să nu vă zboare vântul. Pentru întreprinzători e o soluţie extraodinară pentru o exotică clădire de birouri, având avantajul (de pe urma farului) şi al unui formidabil sistem de balizaj, astfel încât nu fie lovită de avioane. Platforma e localizată la 13 mile de Cape Hatteras şi aşa cum spuneam poate fi remorcată până în Marea Neagră sau dacă doriţi chiar mai sus pe Dunăre, Olt sau Arges.

2 comentarii:

Anonim spunea...

adevarul e ca vine caldura si slipii aia chiar sunt comici :))

mosu spunea...

:)
pentru cine are talia mica sunt numa buni....