marți, 2 martie 2010

subconştientul

uneori subconştientul nici măcar nu ne bagă în seamă; vrem să fim buni şi suntem mediocri, vrem să fim darnici şi suntem indiferenţi, vrem să zâmbim şi buzele se încreţesc ca o petală uscată, vrem să fim dar nu suntem deloc, deloc...

7 comentarii:

CARMEN spunea...

...si asta asa, pur si simplu în prag de primavara?!

Cea Care Se Joaca spunea...

subconstientul mosule.. spune adevarul... vrem de fapt ce spune el... probabil ca te referi la o masca falsa pe care o credem despre noi din orgoliu.. pentru ca ceea ce intr-adevar vrem... suntem ;)

mosu spunea...

@carmen
da, acum primavara; nu stii ca acum zboara gandurile ca fluturii careincotro….

mosu spunea...

@ceacaresejoaca
mmm…. nu stiu daca e chiar asa; nu ti s-a intamplat niciodata ca te-ncercuie teama desi ai voit sa te despresori, si nici sa te copleseasca emotiile desi nu stii de unde vin, sau pur si simplu sa ti se innegure fruntea oadata cu norii desi ti-ai dorit sa zambesti catre soare….?!

Cea Care Se Joaca spunea...

ba da! dar aia nu a fost dect o rezonanta cu ceva... si n-am facut eforul sa ma scutur de ea... totusi... nu parea sa vorbesti despre asa ceva ;)

Roxana Bohalteanu spunea...

cred ca noi ar trebui sa incercam sa ascultam mai mult de subconstient! poate asa am fi mai lipsiti de frustrari si ne-am umple de zambet si bucurie... mosule, ca de fiecare data, o placere sa te citesc :).

mosu spunea...

:))
ei, roxana, bine ai revenit
ai dreptate, daca ma asculta mai mult de el am fi mai lipsiti de frustrari si am fi mai linistiti...
da el de ce nu asculta de noi si e incapatanat uneori ca un catar?! hmmm…?!