sâmbătă, 28 mai 2011

părere

nu trebuie să te scuzi că nu exişti; mi-ar fi mult mai uşor să înţeleg de ce n-ai venit!

15 comentarii:

Cora_ spunea...

da' dac-o fi venit si tu n-ai observat? :)

mosu spunea...

eiii…. sigur n-a venit; caci sigur nu exista; stii…. sunt lucruri la care speri, vise pe care le desfasori… nu-ti pui problema daca visele acestea sunt tangibile, daca sperantele au sanse sa devina realitate; sunt doar pareri; iar parere care vine de la “a parea”, de la “naluca”…
ne-ar fi mult mai usor sa ne intelegem realitatea daca nalucile s-ar risipi…

Cleo spunea...

Când vrem să ne explicăm totul, suntem, de fapt, nesiguri. Dar, să putem să ne explicăm întâmplările, ne face mai fericiţi, suportăm durerea mai uşor.
Totodată, lucrurile se întâmplă pur şi simplu.
Cu cât avem aşteptări mai puţine, cu atât dezamagirea va fi mai mică.

...şi totuşi, poate erai la duş când a venit. :D

Cora_ spunea...

Mi-am adus aminte ca citisem despre un experiment, ce contrazicea legile cunoscute ale fizicii(fusese facut de cativa fizicieni "nebuni"). Cativa reputati profesori au negat cum ca fenomenul ar exista, desi el fusese reprodus de catre mai multe persoane. Argumentul a fost ca NU SE POATE. Au fost intrebati daca au facut experimentul iar raspunsul a fost inca si mai clar: "NU, nu l-am facut, pentru ca asa ceva e IMPOSIBIL"! :))

mosu spunea...

adevarul ca peste tot e la mijloc si cu chestia asta...
cum spui tu cora, nu putem nici sa nu incercam pentru ca stim dinainte ca nu se poate, dar nu putem nici sa traim din iluzii si sa ne ratacim realitatea....
cleo, intelesesem ca "poate erai la duş când a venit D" si ma intrebam cine e D care a venit tocami cand eram eu la dus si cum de n-am vazut-o cand am iesit de la dus... :)

Anonim spunea...

...sunteti toti niste fraieri...venise,mai,venise..numai ca voi..ocupati cu ..comentariile..pur si simplu n-ati vazut-o...

Cora_ spunea...

nu... la mijloc, la mijloc, tre' doar sa gasim mijlocu'. :))

anonim, pai ti-am lasat-o tie, mai, bravos domnule, ca tine mai rar, bibicule.

mitzaabiciclista spunea...

Era vorba de o ea?!

mosu spunea...

mda... se poate spune si asa :)
este vorba despre o iluzie; si nici macar una cu forme de amfora ci una asa, oarecare...

arielle spunea...

daca ..n-ai intalnit-o..de unde stii cum era?!mai bine mai asteptai..poate.venea un el:))pacat totusi ca n-ai asteptat..

Ironicblonde spunea...

Moşule, dilema e că tu exişti în mai multe dimensiuni, ea- probabil,doar în una(cea virtuală) şi săraca ştie că nu ai cum s-o percepi corect....ştii cum arată o minge în 2D? Ca un punct! Adică.... poate că la întâlnire a venit un punct, iar tu aşteptai o minge, no! :lol:

arielle spunea...

punct sau..minge..ce importanta..ironica avea?!toate sunt formele..domnului,iar ironia e de la diavol..si semana a autosatisfacere!!

mosu spunea...

@arielle…
cred ca lucrurile sunt ceva mai complicate…

mosu spunea...

@blondie
e drept ce spui tu, dar eu am zis: ca nu exista asta stiu sigur, restul e doar rostogolire de argumente pentru ostoirea iluziilor…

arielle spunea...

exista ..in lumi paralele..rabdare.timpul e infinit...