miercuri, 6 iulie 2011

BAC 2011

am inteles ca la galati s-a luat cel mai usor bacu; 1,5 lei trecerea!

10 comentarii:

Tapirul spunea...

si cel mai greu in Olt, ca se dusera multi sa treaca la Olt si fu coada mare.

mosu spunea...

eiii... la olt trecu radoi
si-nainte si-napoi... :)

madelita spunea...

Mosule Bacalaureatul se ia pe ,,protocoale ,, adica , mese imbelsugate sau mai bine zis meniuri care mai de care mai apetisante si bineinteles desertul ca fara desert nu se poate adica plicul acela magic pe care il stim cu totzi .
PS> asa s-a intamplat cand am dat eu Bacalaureatul in anul de gratzie 2002 , dar deh , noi eram Grup Scolar Industrial , ce pretentzii sa fi avut ??? .))))))

mosu spunea...

eheee… asta s-a intamplat demuuult de tot; acuma cica e fara desert; doar cu cirese confiate; cine mai apuca… ;)

Dan spunea...

Un leu jumate trecutul? Poate prin fata scolii...
S-a ieftinit tare de tot scolitul!

mosu spunea...

da, 1,5 lei trecutul, pe bune! are tarif si pentru plimbat, am verificat... 300 lei, doua ore

Cleo spunea...

Ceea ce nu-mi place este generalizarea. La cum se discuta in ziua de azi, pare ca suntem o societate de tampiti in devenire. Or, suntem destui normali in tara asta care ne crestem copiii in mod responsabil.
Vina celor care au esuat este in mod egal impartita: profesor, elev, parinte. Profesorul pentru ca a acceptat 'desertul', parintele pentru ca l-a oferit, iar copilul pentru ca a fost lenes si a dormit in banca,acasa la meditator. Asta mi s-a parut chiar culmea, sa ai meditatori, parinti care il platesc si tu sa nu iei decat bacul de la Galati.
Ce vreau eu sa spun este ca exista si profesori constiincioasi si elevi responsabili si parinti interesati de soarta copilului prin prisma unor valori corecte. Aproape jumatate sunt asa! conform rezultatelor din 2011.

mosu spunea...

ai dreptate cleo; eu n-am vrut sa fac decat o mica gluma, dar daca e sa vorbim serios eu nu vad nicio criza, niciun dezastru, nicio aocalipsa, asa cum titreaza cu litere mari antenele si imoralitatea…; s-a ridicat un colt de pres sub care inghesuiam gunoiul (si toti cei implcati stiu ce-i sub pres si cum a ajuns acolo) si s-a dezvelit realitatea, iar acum ca niste ipocriti incepem sa ne vaitam (la nivel de societate vorbesc); bacul 2011 nu a facut decat sa developeze o bucatica din ceea ce suntem; si asa eram si anul trecut si acum doi ani; dar ne-am mintit si ne mintim; si daca dupa coltul asta de pres din camera copilului am incepe sa-l ridicam si pe cel din sufragerie sau bucatarie (in dormitor nu vreau sa intram ca cine stie ce mai gassim) lucrurile ar putea incepe sa se schimbe un picut; dar asta nu se intampla cu siguranta; vom fi in continuare ipocriti si multumiti!
fara sa generalizam... :)

Anonim spunea...

Dar daca elevii de azi sunt chiar neputinciosi, ca sa nu zic mai prosti decat cei de ieri?
http://camarasdelumini.wordpress.com/2011/07/11/putinta-si-nevointa-beizadelelor-de-azi/

mosu spunea...

am citit articolul; interesant!