joi, 23 octombrie 2014

umor involuntar

Mare stire la Mediafax - accident aviatic în care a murit CEO-ul grupului petrolier Total. Stirea e urmatoarea:
"Avionul privat de tip Falcon 50 urma să efectueze cursa Moscova - Paris, însă s-a prăbuşit la ora locală 23.58 (22.58, ora României), după ce ar fi intrat în coliziune cu o maşină de deszăpezit, a declarat reprezentantul Comitetului rus pentru investigaţii în domeniul transportului, Tatiana Morozova."
S-a dovedit ca masina de deszapezit zbura la mica inaltime, fara lumini si cu stergatoarele stricate, in incercarea disperata de a matura cerul de fulgii amenintatori inainte ca acestia sa se depuna pe pista...
(http://www.mediafax.ro/externe/primele-imagini-dupa-accidentul-aviatic-in-care-a-murit-ceo-ul-grupului-petrolier-total-video-13435384)

3 comentarii:

Irina spunea...

Umor rusesc?

mosu spunea...

:) rusesc trebuie sa fie ca din chirilice fu impletit...
desi mie povestea imi aminteste mai degraba de bancurile de pe vremea lu' nea nicu:
"Anunt la radio Moscova
-Astazi la granita ruso-chineza doua avioane utilitare rusesti stropeau pamanturile stramosesti pasnic, in timp ce au fost atacate miseleste de doua tancuri chinezesti si au fost doborate.
In acelasi timp, la radio Pekin:
-Astazi la granita chino-rusa doua tractoare arau pasnic glia stramoseasca cind au fost atacate miseleste de doua avioane de vanatoare rusesti. Tractoarele noastre au reusit sa doboare avioanele inamice.
In acelasi timp la radio Bucuresti:
-Astazi la granita ruso-chineza au avut loc discutii pe teme agrare."

Irina spunea...

Ai dreptate! M-ai facut sa imi amintesc de umorul tatalui meu, care era jumatate rus, jumatate roman (deci si eu sunt un sfert rusoaica). Cam asa ne spunea si el noua bancurile( multe culese de pe la colegii lui, soferi de autobuz). Insa el reusea sa le stilizeze cat sa le poata auzi si copiii!
Mi-ai umplut seara de zambet. Multumesc, prieten drag si bun revenitu'!