joi, 8 aprilie 2010

Gând (11)

M-am cam săturat! Suntem douăzeci de milioane de români care ne plângem întruna: “vai, vai, vai, în ce ţară de căcat trăim”.

4 comentarii:

Margot spunea...

Bine , atunci eu am să tac , măcar aşa să nu-ţi mai iasă socoteala cu săturatul ! Sâc ! ;)
Eu mă bucur că trăiesc în aceeaşi ţară cu tine , Moşule ! :)

mosu spunea...

:) eiii... e o generalizare care nu te prinde margot; ti-am explicat la tine acasa de ce?! ;)
si apoi sigur ca exagerez, dar am vrut sa punctez o trasatura a noastra a romanilor, de a vorbi mult si a face putin
nu-ti place, incearca si schimba ceva, nu poti schimba si tot nu-ti place schimba-te tu, schimba placa, schimba tara; nu poti face nici asta atunci macar nu te mai vaicari... vaicareala nu face decat sa surpe din incredere, din speranta, din multumire, din zambet, increteste prematur obrajii si subochii si indeapta tot prematur circumvolutiunile creierului...
numai rele :)

Anonim spunea...

Nu tzara e de cacat ci optezeci si la suta dintre oamenii care o locuiesc. Si care au denaturat pana la absurd sensul culorilor pe lume.

mosu spunea...

mmm… e greu de spus care este resortul adevarat al acestui mecanism complex de cacanire a culorilor….. (trebuie sa spunem aici cititorilor ca facem o aluzie putina da fina la un text din tzara lu madelin)
poate canu e 80siceva% cauza; io zic ca nici 10% dar intotdeauna astia dau din coate ca submarinele din caldare sa iasa la suprafata si dau culoarea de fond casazic asa….
da cred ca mai mult si mai mult e pentruca din cauza ca o particica din fiecare din noi, care se bucura cand vede noroi si-si da drumul din lant si se dezbraca de bunele manere si-apoi se rasuceste-n troaca de parca ar fi piscina cu valuri de la lido
sau io stiu……..?!