duminică, 3 octombrie 2010

Transfer

Am transferat toate insemnarile din blogul "Jurnalul unui om fericit" aici pe blogulluimosu. Ele au intrat la datele la care au fost scrise. Pentru cei ce vor sa le citeasca le gasiti aici (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12)
Din pacate comentariile nu au fost toate transferate. Unele au fost, altele ba, nu mi-e clar pe ce criterii.

6 comentarii:

Anonim spunea...

mi-a placut acel blog. jurnalul unui om fericit ca a invins acel ceva

mosu spunea...

sper sa-ti placa si cestalalt; eu cred ca ar fi fost o diluare nedorita continuarea sa...

Anonim spunea...

Le-am citit pe toate, pe 6 am citit-o de 3 ori cred si probabil o s-o recitesc. Tusa Maria are "stofa" de personaj literar autentic. N-ai incercat niciodata sa-i dai sansa de a deveni?
Eu una sper sa continui sa scrii.

mosu spunea...

:) am mai fost intrebat asta si cred sincer, fara falsa si simulata modestie, ca pentru a scrie cu adevarat trebuie inainte de toate sa fii daruit de catre Cel-de-sus cu talent, apoi trebuie sa citesti mult, foarte mult si nu in cele din urma trebuie sa muncesti zdravan; eu nu cred ca am fost daruit de sus si nici nu am timp sa citesc si sa scriu, activitatea mea desfasurandu-se in cu totul alta zona si ocupandu-mi mare parte din zi;
incoace, spre cuvinte, scap doar cand am cate o bucatica de timp sau cand vreau sa ma refugiez fugarit de lumea de-afara….; aici e doar un loc de joaca :)
multumesc frumos oricum pentru aprecieri si sper sa mai gasesc margele de cuvinte care sa-ti placa...

Anonim spunea...

Eu cred doar ca nu te intereseaza sa scrii pentru scris si e ok. Talent ai. Poate la batranete, mosule. :)

mosu spunea...

eee… la batranete concurenta o sa fie si mai mare, ca toti bunicii o sa aiba deja antrenament cu povestile spuse nepotilor…; eu o sa fiu “mic copil” pe langa ei… :)