sâmbătă, 11 iunie 2011

rostogolire

brrr… a trecut un vânt năprasnic şi a risipit careîncotro miresmele de mâna-maicii-domnului strânse cu migală în atâţia bobi de seară şi de dimineţi timpurii; acu’ trebuie să aştept iar în ghemi să se-nfăşoare…

10 comentarii:

sonia spunea...

din cate inteleg..vremea asta e doar temporara..what comes around goes around..deci.GHEM.DIMINEATA SI SEARA.

CARMEN spunea...

dar ce dulce-i asteptarea! :)

mosu spunea...

temporara cu siguranta...
nu-mi ramane decat sa astept, caci se va strange iarasi...

mosu spunea...

@carmen
asteptarea ca asteptarea, dar miresmeleeee.....

athina spunea...

vantul asta de care zici mosule ca vine cu furtuna ,sa vina,dar unde sa vina..?!ca-n vremuri de astea..negre,intortocheate,nici ghemul n-o mai ajuta pe ARIADNI..asa ca vezi sa nu cada fulgere in alt loc.daca ai puteri magice,anti-dislalice,cum spui..orienteaza-le.

Dan spunea...

Miresmele nu mai sunt ghem, s-au împrastiat dar sunt tot pe-acolo, dau târcoale nasurilor. Bine ca furtunile n-au risipit si ceva acoperisuri, se mai întâmpla câteodata!

Anonim spunea...

furtuna nu ia acoperisurile decat cu voia Domnului,si distrugerea satelor n-ar trebui sa fie motiv de barbateasca..bucurie.Mai constructiva mi se pare refacerea ghemului de catre mainile si mintile oamenilor si de lipsa credintei..si trist ar fi sa dispara miresmele,capitane de plai.ar face parte din categoria..auto-psihoze.

luna spunea...

ee...se mai intristeaza si ea, mana maicii-domnului, ca cine i-a strans miresmele boboc, cu migala, nu a stiut sa i le si sarute de noapte buna si somn linistit. :)
...ca sa se inchege si sa nu le mai zvanture orice vant, la orice adiere.

mosu spunea...

@dan
lucrurile au inceput sa se rezolve...

mosu spunea...

@luna
am retinut! o sa tin cont...