sâmbătă, 26 septembrie 2009

Copilul din ghenǎ

Muncitorii de la salubritate care au venit luni dimineaţǎ sǎ ridice gunoiul din cartierul muncitoresc Micro 12 au descoperit în ghena de gunoi situatǎ între blocurile G5, G7, G8 şi G9 un nou nǎscut abandonat. Nou nǎscutul, o fetiţǎ, era aşezat împreunǎ cu biberonul cu lapte cald într-un coşuleţ de rǎchitǎ învelit într-un cearceaf fin cu monograma “Hotel Regina”. Lângǎ coşuleţ au fost descoperite douǎ genţi în care se afla un trusou complet pentru fete, douǎ perechi de pantofi, trei de sandale, una de cizme, o pereche de adidaşi, o salopetǎ în carouri, o fustǎ lungǎ, trei scurte, trei rochii dintre care una de searǎ, cinci cǎmǎşi, şapte tricouri, un sacou, douǎ perechi de pantaloni, un costum de baie Agua Bendita, un palton matlasat, un pardesiu, o jachetǎ, o canadianǎ, o bicicletǎ pliatǎ şi o rochie de mireasǎ. În buzunarul din dreapta al uneia dintre genţi se mai aflau cheile unui Peugeot 206 cc roşu parcat lângǎ ghenǎ şi un teanc de acţiuni americane, pe prima putându-se citi numele companiei Google. La despachetarea valizelor anchetatorii au descoperit prins cu un bold pe rochia de mireasǎ un bilet pe care scria “de aici încolo sǎ se mai ocupe şi el cǎ eu m-am sǎturat”.
Copilul se aflǎ într-o stare sǎnǎtate foarte bunǎ şi în momentul în care a fost adus la secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean a cerut o îngheţatǎ.
Contactat de cǎtre agenţia de ştiri administratorul Hotelului Regina confirmǎ dispariţia unui cearceaf de la spǎlǎtorie dar nu poate da nici un fel de detalii referitoare la potenţiala mamǎ. Surse care doresc sǎ-şi pǎstreze anonimatul considerǎ însǎ cǎ ar putea fi vorba despre o femeie de moravuri ceva mai uşoare decât vremurile.

2 comentarii:

aldracu spunea...

fain, diamant nu alta...

săru'mâna iar pt. :)

mosu spunea...

tare multumesc pentru cuvinte aldracu
sunt magulit
:)